Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Segítőkész lovag (27.)

2008.09.27

Van az úgy, hogy egy esetlen embernek szüksége van egy hősre. Egy erős, karizmatikus egyénre, aki visszahúz, ha éppen a szakadék szélén állsz és meginog a lábad. Ez a hős akár jóhiszeműségből, akár valamiféle késztetésből, de segít. Mi pedig örülünk, hogy egyik legrosszabb pillanatunkban eljött értünk a felmentő sereg egyik lovagja.

Május 26.

Megkaptam a fejmosást háromszor is, mit mondjak felüdülés volt hallani ugyanazt a három mondatot trióban: ”-Mégis mit képzeltél? Bármi megtörténhetett volna veled. Ránk nem is gondoltál, mi mennyire aggódtunk volna érted, ha valami bajod történik?” Jason, anya, majd Keira szájából is. A különbség az volt, hogy Jason hozzáfűzte: „-Lépj már túl azon a patkányon!” anya azt, hogy: „-Soha többet nem mehetsz a bátyád nélkül sehova szórakozni!”, de Keira meg se mukkant. Bármit kérdeztem, csak azt hajtogatta, hogy miért ittam olyan sokat, és nem lett volna szabad hagynia. Aztán sokadszori könyörgésre elmesélte, hogy egy srác hozott haza. Na de ki?

Május 27.

Ilyen nincs, és mégis van. Ez csak velem fordulhat elő. Mi is pontosan? A világ legnagyobb blamázsa. Az exem bátyja hoz haza a kocsijában, mert én annyira részeg voltam, hogy nem tudtam haza jönni egyedül, és el is ájultam a Dancing Underworldben, ami történetesen a környék egyik legjobb bulizóhelye. Mindezt egy este alatt. Nem kis teljesítmény, még tőlem se.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.