Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Félelem és vágy (35.)

2008.10.16

Kérdezhetném úgy is, hogy félelem vagy vágy, hiszen választás előtt állunk. Gyakran érzed te is, ha belenyúlsz a parázsba, megint meg fogod égetni magad? Hát igen nincs azbesztből a bőröd, akkor bizony megtörténhet. Mindannyian egyszer állhatunk egy olyan feladat előtt, ami választásra késztet. Jobbra vagy balra? Előre vagy hátra egy lépést? Megkockáztassam, vagy ne is próbálkozzak? A lényeg, egy kis lépéssel előre léphetsz, minden az első lépéssel kezdődik. Ha félünk az ismeretlentől, sosem lesz alkalmunk felfedezni. Aztán csak azon tanakodunk, mi lett volna ha? Előtte meg agyon marcangoljuk magunkat, mert egy döntés sosem egyszerű.

Június 19.

A West név nem hagyott valami jó emléket bennem, de muszáj mindent elbírálnom már egy név alapján?

Június 20.

Ok, nem hívott és át se jött, pedig itthon vagyok egésznap a flancos elmebaj miatt. Tudja egyáltalán a számomat?

Június 21.

Nem tudja. Még mindig nem hívott. A suli vége előtt lebetegedni a legrosszabb a világon, olyan mintha a rab nem élvezhetné a szabadulás örömeit. Pedig ma volt az utolsó nap.

Június 22.

Megkérdezte. Nem tudta a számomat, de látta Keirát velem, meg sokat is beszéltem neki róla, úgyhogy elkérte tőle, de ő nem adta meg, amikor Louis bemutatkozott neki. Azt mondta én megtiltottam Keirának, hogy megadja neki a számomat. Louis ezért nem hívott és lehet megsértődött, azért nem jött át. Megjegyzés: Azt tiltottam meg neki, hogy egy Westnek megadja a számomat. Talán jobb is. Nem volt az a puszi más csak egy puszi, szerencsére.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.