Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak 1 voltam a sok közül (23.)

2008.09.27

Szokták gondolni a lányok, akik véletlenül egy skalpvadász hálójába tévedtek és egy újabb strigulájává váltak a srác ágyháttámláján. Pár hétig a tenyerén hordozott. Úgy érezted tiéd az egész világ, mert Ő ott van melletted. Minden szép volt, és jó, de nem tarthatott sokáig, mint úgy általában a jó dolgok. Jött egy másik lány, és méltóságteljesen ellibbent mellettetek miközben riszálta a hátsóját. Te rá se hederítettél, jelentéktelennek tűnt a szemedben. Annál inkább a barátod, aki utána fordult, de csupán pár másodperc volt a dolog, és Te észre sem vetted. Sajnos. Hisz, ha észreveszed, nem kell átélned az ezután következőket. Pár nap elmúlik, egy lányt látsz beszélgetni a pasiddal. Közelebb mész, mert nem tudod, miről folyik a traccsparti. A lány kacéran mosolyog és csavargatja az ujjai között az egyik hajtincsét. Közben hallod a nevetését, az Ő nevetését. Ahogy csak veled nevetett. Majd hirtelen desavou, csak épp nem Te vagy a szereplő, hanem a lány, aki ellibegett mellettetek. Egy csók és rádöbbensz veled is így történt. Most nem neked szólt a mosoly és a sok pici puszi és varázslatos csók, hanem a másik lánynak. Éles szúrás, majd halk sikoly. De nem te voltál, hisz nem figyelt fel rá senki. Belül síkit a fájdalom. Fáj, mert te azt hitted csak Te vagy, pedig csupán egy voltál a sok közül.

Május 19.

Mondhatni hónapforduló. De ez volt a második és egyben az utolsó. Hallottam a pletykákat a szoknyavadász Westről, de azt hittem a bátya az. Majd Keira is óva intett, de engem nem érdekelt, azt hittem csak pletyka egészen máig.
Bizonyítékkal bűnösnek találtatott. Hogy hogyan tehet tönkre mindent egy 2 perc alatti esemény? Ha az csalás volt, akár 2 másodperces vagy 2 órás, mindenhogy csalás marad. A pofátlan meg mintha mi sem történt volna, azzal a szájjal, amivel már Miss Ribit is lesmárta csókolna meg engem. Meg meri kérdezni, hogy mi bajom, hiszen eddig örömest rohantam a karjaiba. Semmi, csak hogy egy büdös hazug csaló rohadt disznó vagy. Csak ennyi. Kerek-perec, ami a szívemen az a számon, de értetlenkedése nem hatott meg. Egy középpontos térdes rúgást vetettem be, és végre egyszer méltóság teljesen tudtam volna elvonulni, ha nem hallom, amit még ki se mondott: ”Hibbant picsa.” Mert bár csak gondolta, én sajnos hallottam, és a gombóc ami eddig a torkomat nyomta, most egy több órán át tartó sírásban oldódott fel.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.