Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A barátnőd rokona TABU (18.)

2008.09.27

Ha van egy nagyon jó barátnőd, és az gyakran sportol valamit, elég csinos lesz és több fiú megfordul utána. Na, ez még annyira nem is idegesít, csak irigykedsz egy kicsit. Viszont, ha ez a fiú a te bátyád, az már gond. A barátnőd sokszor van nálatok, mivel a legjobb barátnőd, és ez magával vonja azt is, hogy a többi családtaggal is találkozik. A bátyád pedig mindig rossz időben és rossz helyen van. Egy idő után úgy tűnik, mintha direkt csinálná. Mentek a konyhába, ő ott tanul, mentek a szobádba és ő bekopog nálad van-e az xy CD-je, amit spec soha nem is hallgatnál meg. Ha pedig kimentek az udvarra ő pont ott fog olvasni a hintában. Ahogy melegedik az idő az emberek is egyre többet lesznek kint. A bátyád kihasználva a jó időt egyre többet focizik kint, és ha a barátnőd jönne hozzád, ő elfoglalja, amíg te le nem szaladsz hozzájuk. Produkálja magát, és bájos vigyorával próbálja lenyűgözni köszönés közben. Gyanús, hogy többször jár hozzátok a barátnőd, és mégis kevesebbet beszél veled, de annál többet a bátyáddal. Nem akarod észre venni, mivel tudod, hogy soha nem tennének semmit, hisz ez köztudottan TABU.

Január 25.

Ez undorító. Mármint, ő a bátyám, ő meg Keira. Nem mintha nem lennének jófejek, meg helyesek, na de csak külön-külön. Ha tudná Keira, hogy a bátyám hogy alszik, meg hogy a levetett büdös cipőit mindig az ajtóban hagyja, a törülközőről a fürdő közepén, amit nem anya szokott ott hagyni, hogy már ne is beszéljek. Keira meg a rendes, tiszta, okos fiúkat kedveli.

Január 26.

Külső szemlélők alapján a bátyám rendes, tiszta és okos srác. A szörnyű az, hogy ez a külső szemlélő Keira volt, aki megkérdezte jár-e valakivel a bátyám.

Január 29.

Keira megőrjít. Ha még egyszer elkezd áradozni Jason focitudásáról, én felakasztom magam. Az elmúlt három napban mást se hallok tőle, mint Jason így, Jason úgy. Az utolsó csepp az volt, amikor azt mondta milyen szexis is félmeztelenül. Egyrészt fujjjjjjjjj!!! Másrészt mikor látta a bátyámat Keira félmeztelenül?

Január 30.

Ők nem ismerik a TABU szabályt. És bár nem mondják, láttam amikor flörtöltek.

Február 14.

Kiugrott a szög a zsákból. Ma másfél órát tetvészkedett Jason a tükör előtt. Szerintem még egy lány se képes ilyen sokáig szépítkezni. Aztán rájöttem, miért csinálta: Valentin-nap! A sulibuliban Keira és Jason kicsit se feltűnően szinte minden táncot együtt nyomattak le, és még azt is csinálták. Igen, azt, csókolóztak. Hányingerem lett, de közben kis mosoly is játszott a szám sarkába, mert legbelül tudtam, hogy mennyire összeillenek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.